Vloerverwarming

Het comfort van warme voeten bij vloerverwarming

Voerverwarming comfortWilt u lekker op uw sokken kunnen rondlopen in huis, dan is vloerverwarming een zeer geschikte oplossing. Kou komt vaak van onder en dat kan je met vloerverwarming praktisch tegen gaan. Gelijkmatige warmteverdeling elimineert koude plekken en houden de ruimte comfortabel warm  tijdens koude dagen.

Vloerverwarming werkt door het circuleren van warm water door middel van een reeks van doorlopende lussen die onder je vloer zijn uitgerust en creëert een grote stralend oppervlak dat uw vloer van de ruimte verwarmt. Deze stralende vorm van verwarming is veel comfortabeler dan de convectiewarmte die door radiatoren wordt geleverd. Radiatoren verwarmen in feite de koude lucht die van de vloer komt en leidt dat naar boven naar het plafond. Hierdoor is de ruimte boven beter verwarmd dan de bedoelde ruimte. Een mooi voorbeeld hiervan is de zogeheten appartement verwarming of stadsverwarming. Het bovenste appartement is vaak het warmst en de etages op de begane grond moeten meer stoken om het warm te krijgen.

Vloerverwarming biedt naast comfort ook creatieve voordelen. Zo zou u zonder in het zicht hangende radiatoren kunnen. En dat biedt natuurlijk perspectief voor uw inrichting.

Veel consumenten hebben al eerder kennis gemaakt met de voordelen en comfort van vloerverwarming, maar weten er verder nog weinig vanaf. RTA Totaaltechniek is als leverancier van hoogwaardige vloerverwarming al geruime tijd actief in de branche en garandeert u honderd procent kwaliteit. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan vloerverwarmingen en bijbehorende materialen, waarbij RTA Totaal Techniek u helpt met het maken van de juist de keuze.

Overweegt u om vloerverwarming te laten aanleggen in uw woning, winkel of kantoor? RTA Totaal Techniek helpt u graag verder door middel van advies, leverancier als installateur. Ook enkel voor advies en informatie bent u bij RTA Totaal Techniek aan het juiste adres.