Voor grotere bedrijfspanden zoals kantoren, banken, hotels, winkels of warenhuizen bieden wij enkel op maat gemaakte oplossingen. Wij komen altijd eerst de locatie beoordelen om u van een gedegen advies te kunnen voorzien. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak.

RTA Totaal Techniek levert en installeert uitsluitend professionele airconditionings systemen welke zijn bedoeld voor permanent gebruik. Deze systemen zijn over het algemeen voorzien van een split- unit waardoor de warmte aan de buitenzijde van het pand kan worden afgevoerd. Deze systemen dienen vakkundig te worden geïnstalleerd en zorgen vervolgens voor een jarenlang aangenaam klimaat

Het installeren van airconditioning en warmtepompen is werk voor een specialist. Maatwerk, kwaliteit, service en goede voorlichting zijn nodig voor een succesvolle installatie. Onze gediplomeerde vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring. Onze Bedrijfscertificering F-Gassen geeft u de garantie dat zij op de hoogte zijn van alle eisen, waaraan een installatie moet voldoen.

Particulier

Er bestaan nogal wat modellen airconditioning/warmtepompen en u vraagt zich waarschijnlijk af welk model airconditioning/warmtepompen voor u het meest geschikt is. De juiste keuze is zeer belangrijk voor uw comfort.

Airconditioning/warmtepompen voor kleine ruimtes worden vaak gebruikt in slaapkamers en kleine kantoren. Alle met DC Inverter technologie, hoge efficiëntie voor verwarmen en koelen, bereikt de gewenste temperatuur sneller dan de traditionele airconditioners gelijkmatige temperatuur veranderingen, een hoger comfort, mindering van geluid en minder energieverbruik.

Het voordeel van deze apparaten is de vormgeving en geringe afmeting. Standaard zijn deze toestellen voorzien van een infrarood afstandsbediening. Voor elke indeling van uw ruimte kunnen deze toestellen een passende oplossing bieden. De geringe afmeting zorgt ervoor dat de airconditioning/warmtepompen niet prominent aanwezig is in uw omgeving. Ook het design van verschillende merken lopen nogal uiteen. Dit biedt u de mogelijkheid om een model te kiezen dat past in uw interieur. Denkt u daarbij eens aan de juiste kleurstelling.

Zakelijk

Er bestaan nogal wat modellen en u vraagt zich waarschijnlijk af welk model voor u het meest geschikt is. De juiste keuze is zeer belangrijk voor uw comfort.

SYSTEMEN

Multi-split

De Multi Split modellen zijn een perfecte keuze voor meer dan een ruimte. Meerdere van deze modellen kunnen aangesloten worden op een buitenunit en zijn afzonderlijk regelbaar. Dit bespaart ruimte voor de installatie. Ook dienen alle binnen units niet onmiddellijk geplaatst worden, bijkomende units kunnen later bijgeplaatst worden. Alle met DC Inverter technologie, hoge efficiëntie voor verwarmen en koelen, bereikt de gewenste temperatuur sneller dan de traditionele airconditioners gelijkmatige temperatuur veranderingen, een hoger comfort, mindering van geluid en minder energieverbruik.

Alle binnen units kunnen afzonderlijk geregeld worden dankzij een afstandsbediening.

Ook dienen alle binnen units niet onmiddellijk geplaatst worden, bijkomende units kunnen later bijgeplaatst worden.

V.R.F.

De moderne techniek toepasbaar in grote gebouwen.

De ontwikkelingen van klimaatbeheersing hebben de laatste jaren zeker niet stil gestaan. De toetreding van computertechniek in airconditioning apparatuur maakt een perfecte klimaatbeheersing met uitstekende energieprestaties in uw gebouw mogelijk.

Bij het kiezen van de juiste klimaatinstallatie is in het bijzonder de energiebeheersing een belangrijk onderdeel. Niet alleen zijn de airconditioners energiezuinig geworden, maar ook het comfort is enorm toegenomen. De klimaatbeheersing van een gebouw vraagt om de juiste expertise en invulling van uw wensenpakket.

VRF Buiten Opstelling Er is een enorme keuze uit modellen, zodat voor elk interieur het juiste model kan worden gekozen. Bij elke verandering in uw gebouw is aanpassen van de installatie een eenvoudige ingreep. Ook het centraal regelen of bedienen via een computer behoort hierbij tot de mogelijkheden.

COMPUTERKOELING

Het conditioneren van computer en server ruimten vraagt een bijzondere aanpak. Vaak worden in dergelijk ruimten strenge eisen gesteld aan temperatuur en luchtvochtigheid. Het is zelfs mogelijk de systemen te voorzien van alarmeringen zodat u direct op de hoogte wordt gesteld als er zich problemen voor zouden doen. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot 24-uurs service.

Top

Contactformulier