DIENSTEN VAN RTA TOTAALTECHNIEK

RTA Totaal Techniek is een allround installatiebedrijf.

Diensten van RTA Totaal Techniek

RTA Totaal Techniek is een allround installatiebedrijf met kennis en vakmanschap op alle voorkomende werkzaamheden. Aan Airconditioning, Elektrotechniek en Loodgieterswerkzaamheden en duurzame energie in de vorm van panelen.

Wij stellen persoonlijk en professioneel contact met bestaande én nieuwe klanten voorop. Onze medewerkers staan garant voor een snelle en vakkundige service. Door de korte lijnen onder elkaar, lopen de werken gecontroleerd. Mochten er in het werk veranderingen plaats vinden, dan is dit direct bespreekbaar.

Zo weet een ieder waar hij of zij aan toe is om onduidelijkheden te voorkomen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle facetten van totaal techniek en onderhoud hiervan voor zowel bedrijven als particulieren.

Bedrijfs oplossingen.

RTA Totaal Techniek is een allround installatiebedrijf

Onze medewerkers staan garant voor een snelle en vakkundige service.

AIRCONDITIONING

Thuis, maar zeker ook op de werkvloer speelt klimaat een grote rol.

Bedrijfs oplossingen.

RTA Totaal Techniek is een allround installatiebedrijf

Onze medewerkers staan garant voor een snelle en vakkundige service.

Airconditionings systemen

Thuis, maar zeker ook op de werkvloer speelt klimaat een grote rol. Omgevingsklimaat is van grote invloed op uw woon- en leef comfort en bevordert prestaties op het werk. Voor het in stand houden van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid is het van belang dat uw airconditionings installatie is afgestemd op de inhoud van de ruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor levering en installatie hiervan.

Lees Meer

DUURZAAM VERWARMEN

Het energiezuiniger maken van een woning of bedrijfspand

Duurzaam Verwarmen

Het energiezuiniger maken van een woning of bedrijfspand zou voor alle eigenaren moeiteloos en eenvoudig moeten zijn. Maar dat is het voor veel eigenaren niet. daarom kunnen wij u helpen met een passende oplossing.

Lees Meer

Warmtepanelen

Uw situatie als uitgangspunt...

ELEKTROTECHNIEK

Alles draait om elektriciteit:

Bouwen en verbouwen

Naast dat de NEN 3140 inspectie noodzakelijk is in het kader van de Arbo wetgeving, verkleint het dekans op brand en op spanningsuitval dus komt dit de continuïteit van uw bedrijf ten goede.

Alles draait om elektriciteit:

Bedrijfsprocessen in zowel industrie, zakelijke dienstverlening als detailhandel. Geen kassa die meer rinkelt, geen band die nog loopt en geen woonhuis dat comfortabel is als de stroomvoorziening stopt.

Lees Meer

LOODGIETER

Gasleidingen / Waterleidingen / Sanitair

Loodgieterswerkzaamheden

Defecten en lekken aan uw sanitair of de centrale verwarming installaties vormen altijd een punt van ergernis. Wij zijn er dan ook volledig van overtuigd dat loodgieter herstellingen onmiddellijk en nauwkeurig moeten worden doorgevoerd. Dankzij jarenlange ervaring leveren wij vakkundige service en worden uw problemen snel aangepakt.

Lees Meer

Sanitair

Het installeren van een badkamer of toiletruimte vereist kennis en vakmanschap.

Top

Contactformulier