U kunt bij RTA Totaal Techniek niet alleen vertrouwen op bedrijfszekere installaties, maar ook op een gedegen advies. Zodat u zeker weet, dat u uiteindelijk met betere kwaliteit materialen ook nog voordeliger uit bent.

LEDVERLICHTING

Een mooi voorbeeld is ledverlichting. Wij weten alles over de verschillen in levensduur, lichtopbrengst en onnodige piekbelasting. En we weten welke ledlampen daadwerkelijk het beloofde rendement opleveren.

Onze installaties worden volgens de vastgestelde normen conform NEN 3140 en NEN 1010 geïnstalleerd.

NEN 3140 inspectie en onderhoud

Naast dat de NEN 3140 inspectie noodzakelijk is in het kader van de Arbo wetgeving, verkleint het de kans op brand en op spanningsuitval dus komt dit de continuïteit van uw bedrijf ten goede.

Zowel bij het gebruik van, als het werken aan elektrische installaties bestaat een zeker risico op letsel; letsel veroorzaakt door een elektrische schok, elektrische verbranding, vlambogen of door brand of explosie die voort komt uit elektrische energie. Het doel van de NEN 3140 is om voor Nederland de algemene eisen voor de veilige bedrijfsvoering van, en werkzaamheden aan, met of nabij elektrische installaties te geven.

Bouwen en verbouwen met RTA TotaalTechniek

Een huis verbouwen is vaak een grote klus. RTA TotaalTechniek denkt graag met u mee over uw

complete elektraplan en elektrotechnische installatie. Bij voorkeur al vóór de start van de verbouwing. Want dan kunnen wij zonder problemen alle voorzieningen aanschaffen en aanleggen die u wenst en die noodzakelijk zijn. Op deze manier voorkomt u problemen.

Eén van onze hoofdactiviteiten is het leveren en plaatsen van complete elektrotechnische installaties voor woning- of villabouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Elk project wordt afgewerkt volgens de eisen van de klant en met de door u gewenste afwerking en materialen. Wij adviseren u echter altijd over veiligheid en betrouwbaarheid van producten en leveren uitsluitend gecertificeerde materialen.

Bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u een groot deel zelf te doen? Geen probleem. In overleg met u springen wij bij wanneer onze expertise gewenst is.

RTA TotaalTechniek is u graag van dienst met advies en de aanleg van de juiste elektra en installatie.

Top

Contactformulier